Digidental fogászati rendelők - fogorvosi ügyelet - ügyeletes fogászat Dunakeszi

A hétvégi és éjszakai fogászati ügyelet bármilyen, azonnali megoldásra szoruló fogászati probléma esetén rendelkezésére áll dunakeszi rendelőnkben. A fogorvosi ügyelet mellett szakrendelőinkben (Budapest belváros, Dunakeszi) teljes körű és fájdalommentes fogászati és szájsebészeti ellátást nyújtunk Önnek.

Digidental fogászati kezelései

A DigiDental fogászati rendelők a belváros szívében, a sétáló zónában, és Dunakeszin szolgáltatnak immár, több mint 15 esztendeje. A modern eszközökkel és korszerű anyagokkal magas színvonalú, garanciális fogászati kezeléseket fájdalommentesen és várakozás nélkül végezzük. Fogászati implantációs tevékenységünket 94-96%-os sikerességgel végezzük. A többéves klinikai tapasztalatainkat folyamatos szakmai képzéssel fejlesztjük. Rendelőnk a SOTE akkreditált rendelője, ahol szakorvosképzés folyik

Szakmai tapasztalat

A Központi Stomatológiai Intézetben szerzett 15 éves szakmai tapasztalatot képviseljük rendelőinkben , kiegészítve a Digident elektrometrikus mérőműszer alkalmazásával, amelyet a korrekt, precíz gyökértömések készítésénél alkalmazunk. Az elméleti felkészültség kiegészül a modern anyagok, eszközök és eljárások alkalmazásával, amely magas szintű ellátást eredményez.